HTML

(Nem csak) belvárosi kajáldák

Friss topikok

  • blahalujza: ha kolléganőzni fogsz, tutira nem írok egy szót se. csirkés-négysajtos penne leginkább uncsi volt... (2009.04.22. 14:48) Dob Pizza & Grill, Take 1
  • ViPleX (törölt): És akiről rosszat írunk, jaj annak! (2009.04.22. 14:24) Intro

Archívum

Dob Pizza & Grill, Take 1

2009.04.21. 16:47 KTamas

A Dob utca Károly Körútnál lévő elején / végén (kívánt rész aláhúzandó) van ez a hely, szép nagy tábla hírdeti a mellette lévő falon. Van bent is, meg kint is, mi kimentünk, ha már ilyen jó idő van. A kint az elég vegyes látvány: szépen van megcsinálva, a viszont körülöttünk építkezés van, meg közepesen lerobbant bérházak, dehát a belváros már csak ilyen. A rendelés felvétele a pultnál van, viszont kihozzák.

A pizzáknál méretek vannak (20/28/32 cm) egységáron, és azt raksz rájuk, amit akarsz, ehhez tüchtig kis cetlik vannak amiken be lehet ixelnigetni őket. Árak tekintetében a középkategóriában versenyeznek, azaz az átlagnál kicsit drágábbak, mi tésztát ettünk, amik kb.1400-1600 Ft között mozognak.

Az én Bolognai spagettim meglepően jó lett: szép adag darált marha, paradicsomszósz, hagyma, kis répa. A tészta pont jóra főzve, egyáltalán nem kemény. Érdekesség, hogy enyhén csípős volt, talán egy lehelletnyi chili játszott be?

Az adagok átlagos méretűek, pont jól lehet lakni velük, szóval nem lehet rájuk panasz. Ettől függetlenül lehetne olcsóbb a hely, valamint ennyi pénzért már bizony felvehetnék a rendelést az asztalnál is, szóval csak 4/5.

Különvélemény by blahalujza: csirkés-négysajtos penne leginkább uncsi volt, határozottan túlárazva. 3/5

 


View Kajáldablog helyek in a larger map

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kajalda.blog.hu/api/trackback/id/tr591078357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blahalujza 2009.04.22. 14:48:49

ha kolléganőzni fogsz, tutira nem írok egy szót se.

csirkés-négysajtos penne leginkább uncsi volt, határozottan túlárazva. 3/5
süti beállítások módosítása