HTML

(Nem csak) belvárosi kajáldák

Friss topikok

  • blahalujza: ha kolléganőzni fogsz, tutira nem írok egy szót se. csirkés-négysajtos penne leginkább uncsi volt... (2009.04.22. 14:48) Dob Pizza & Grill, Take 1
  • ViPleX (törölt): És akiről rosszat írunk, jaj annak! (2009.04.22. 14:24) Intro

Archívum

Gados Grill, Károly körút

2009.04.22. 14:51 ViPleX (törölt)

Gusztusos, szépen megcsinált hely, napfényes terasszal a Körúton. A kiszolgálás kedves és profi. Sajna a mosoly is csak profi. Az álott hasábburgonyával és dermedt rántott sajttal teli pult fölött nekem sem lenne képem őszinte mosolyokat dobálni - főleg, ha mindebből egy ebédre való kólástul együtt 1500 forintba kerül. Sajnálom, de drága és szarból sok van, a legjobb közülük pedig a McDonalds. Arról viszont nem írok.

Különvélemény by KTamas: tipikus menza, dekára mérnek, tulajdonképp van rosszabb is. A rántotthús olyan átlagos, a majonézes kukorica ananásszal szintén, talán olyan 1100-at fizethettem háromdeci kólával, viszont ez az adag nem állítom, hogy igazán elég lett volna.

 


View Kajáldablog helyek in a larger map

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kajalda.blog.hu/api/trackback/id/tr161080115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása